Ha érdekel, mire vagy képes, próbáld ki ingyenes állapotfelmérésünket!

10 éve foglalkozok testkozmetikával, testkezelésekkel, alakformálással, cellulit problémákkal és zsírbontással. Előtte kardió és testépítő szakedző voltam egy női fitneszterembe, így nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is nagyon sok tapasztalatot szereztem alakformálás területen. Vendégim a fitneszteremben táplálkozási és mozgási tanácsaimat betartva elindultak a fogyás és formálódás útján, és együtt nagyon jó eredményeket értünk el. Voltak, akik súlyban, mások körvonalukban változtak. Ennek ellenére mégis sok kérdés merült a napi munkám során, amelyekre vendégeimmel együtt kerestük a legjobb megoldásokat:

„Mindent betartok, miért vannak még cellulitjaim?” „Fogytam, de csípőmből, combomból még mehetne lejjebb, miért nem vagyok még feszesebb?”

Rájöttem, azoknak is vannak esztétikai problémáik akik rendszeresen mozognak. A tanulási vágyam elindított egy másik, de mégis hasonló szakma felé, miközben a célom a vendégeim problémáinak megoldása volt.

Elkezdtem foglalkozni különféle testkezelési módszerekkel, annak érdekében, hogyan tudnának vendégeim hatékonyan és tartósan jó néhány centimétert veszíteni testük kőr vonalából, hogy onnan fogyjanak le ahonnan szeretnének, mit kell tenni, hogy a kis gödrök (cellulit) végre eltűnjenek, hogy szép és feszes legyen, a bőr.

Vannak, akiknek nincs idejük a rendszeres mozgásra, mégis tennének valamit a testük szépségért, sőt vannak, akik még adnának maguknak egy esélyt műtét előtt. Ha az arcunkat lehet szépíteni, fiatalítani, testünket miért ne lehetne?

Az edzői tudásomat, és tapasztalataimat összegyúrtam, és elkezdtem a test testkozmetikával foglalkozni. Rájöttem, hogy vannak olyan kezelések, amik a zsírsejteket bontják le, vannak amik cellulit problémát kezelik, tehát fogyaszt, szépit feszesít, és méregtelenít. Ezeket hívjuk egységesen alakformálásnak.

Filozófiám: „Nagyon fontos, hogy mindig a személyünkre és problémánkra szabva kapjuk meg egy tapasztalt szakembertől a legmegfelelőbb kezeléseket és hozzá mozgási táplálkozási tanácsokat. Ezek szükségesek ahhoz, hogy gyors látványos, és tartós eredményt érjünk el!” Ha Te is tennél valamit testedért, közérzetedért, egészségedért, várlak vendégszerető, barátságos alakformáló szalonomba, egy teljes megújulásra!

Kezeléseim hatékonyságára eredményességére és tartósságára 10 év szakmai tapasztalatom, több száz elégedett vendégem és a Dr. Derm által hitelesített gépeim a garancia!

Vendégeink mondták

“Februárban elhatároztam, hogy kicsit jobban odafigyelek magamra,arra, hogy hogyan táplálkozom, ill. hogy többet mozogjak. A fő motivációm a nyár gondolata volt, hogy idén jó lenne végre ha elégedetten sétálhatnék a strandon bikiniben és nem kellene takargatnom magam. Így elkezdtem járni flabélosozni Csizmadia Erikához, akinek elmondtam, hogy leszeretnék adni pár kilót, és ő segített ebben. Írt nekem egy 4 hétre szóló fogyókúrás étrendet, amit be is tartottam ( hozzátenném, hogy abszolút nem volt nehéz betartani) és emellett heti 2-szer jártam flabizni. Most tartok -5kg-nál. Ez az étrendváltozás nagyon jó hatással volt rám, jobb a közérzetem is, az anyagcserém is gyorsabb, és jobban érzem magam a bőrömben! Így szeretném Neki megköszönni, hogy összeállította nekem ezt az étrendet, ill. a motivációt a kitartáshoz, hogy végigcsináljam, nem csak magam miatt, hanem hogy felé is bizonyítsak. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őt, szakmailag és emberileg is!”

“Nagyon tetszik hogy ilyen közel van a szalonod a munkahelyemhez, így néha ebédidőben is át tudok ugrani 10 perc falbelos edzésre.”

“Interneten láttam a hirdetésed. Eddig szkeptikus voltam az ilyen fajta kezelésekkel kapcsolatban, de 4 heti kúrával csodássá varázsoltad a nyári strandszezonomat.”

“Kedves Erika, barátnőm ajánlására kerestelek fel, közvetlenül az esküvőm előtt. A kezeléseidnek köszönhetően karcsúsítani kellett az esküvői ruhámon :)”

“A hullámmasszázsnak köszönhetően, már nem duzzadtak a lábaim, nem fájnak az ízületeim, jobban telnek a munkanapok, jobb a közérzetem. Köszönöm!”

Kapcsolat

Csizmadia Erika, alakformálási szakértő, személyi edző, táplálkozási és életmód tanácsadó

Címünk:
Kolibri Szépségszalon
1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 94.

Megközelítés:
3-as Metró – Dózsa György Út – 5 perc séta
79-es Troli – Kárpát utca – 3 perc séta