Szeretnél feszesebb bőrt? Szeretnél megszabadulni a narancsbőrtől? Az edzőtermi munka lassan hozza meg a várt eredményt?

Narancsbőr kezelés és bőrfeszesítés fájdalom nélkül! Próbáld ki Te is és győződj meg a hatékonyságáról! Ajánlom narancsbőrre, testfeszesítésre.

Mit kell tudni a kezelésről?

A bőr felső hámrétege a test legerősebb védőrétege, és nagyon jól védi testünket a külső behatásoktól, ezért a felszínére jutatott krémeket nem engedi lejutni a mélyebb rétegekbe.

Az elektroporációs kezelés a szépészeti kezelésekben régóta használt forradalmasított változata, és egy egészen új megoldást jelent a makromolekulás hatóanyagok bejuttatására a bőr mélyebb rétegeibe. (mely nem váltóáramot használ, hanem egyenáramot) az egyetlen módot a természetes hatóanyagok bejuttatására az olyan, már létező pórusokon jelentik, mint az izzadtság és faggyúmirigyek és a hajhagymák.

Az elektroporáció váltóáramot használ (vagyis állandóan változtatja az áramfolyam irányát), Ennek hatására a sejtek átrendeződnek, új pórusok és csatornák nyílnak meg, ami megnöveli a bőr áteresztő képességét, és lehetővé teszi az aktív hatóanyagok áthatolását a mélyebb rétegekbe. Ezek az új csatornák egészen a kezelés végéig nyitva maradnak. Az elektroporációs elektromos hullámok emellett a sejtközi lipideken belül molekuláris változást hoznak létre, ultra mikro pórusok jelennek meg, és ezek átmenetileg tovább fokozzák a bőr áteresztő képességét. A sejtközti lipidek maguktól visszarendeződnek, ha az elektromos stimulációt abbahagyjuk. Az elektroporáció egy hagyományos tűs mezoterápiának (tehát nem jár semmilyen durva, testbe/érbe hatoló beavatkozással), így egy teljesen fájdalommentes eljárás.

Az tű nélküli mezoterápia különlegességét az is erősíti, hogy nem csak a mélyebb kötőszöveti régióba segíti bejuttatni a bőrre felkent hatóanyagokat, hanem fokozza a sejtközötti anyagvándorlást is, így a regeneráló, tápláló és építő funkciók még jobban beindulnak. A hatóanyagok akár tizenkétszer nagyobb mértékben is hasznosulhatnak az eljárás során, így a szükséges felhasznált anyagok mennyisége is csökken. Nagyon fontos azonban, hogy mivel ezek az anyagok változatlan formában jutnak be közvetlenül a sejtekbe, az elektroprotációhoz csak steril és teljesen tiszta készítményeket használunk! Hagyományos kozmetikumok használata akár súlyos allergiás reakciót vagy fertőzést is kiválthat.

A kezelés tehát lehetővé teszi a bejuttatását a bőr mélyebb rétegeibe, beleértve az olyan tömény hatóanyagokat is, amelyeknek a molekulasúlyuk magas, például kollagén, elasztin, heparin, aminosavak, hialuron sav, vitaminok, stb., amelyeket semmilyen más non-invazív módszerrel nem lehet átjuttatni a bőr védelmi vonalán. A megnyíló csatornák miatt ezeknek az anyagoknak az áthatolása sem jár semmilyen kellemetlen érzéssel vagy károsodással. Az elektroporáció további előnye, hogy mivel a pácienssel nincs elektromos kapcsolat, így a kémiai égés kockázata elhanyagolható, nincs izomrángás vagy duzzanat, nem változik a bőr pH értéke, hatása pedig nagyon tartós. A tű nélküli mezoterápia kezelés során apró piros foltok vagy enyhe gyulladásos bőrpirosság jelentkezhet, de ezek a tünetek pár percen belül eltűnnek.

A tű nélküli mezoterápiás kezelés hatásai:

  •  Narancsbőr és striák csökkentése
  •  Lokalizált zsírtalanítás
  •  Testfeszesítés, alakformálás
  •  Fáradt lábak pihentetése
  •  Lézer kezelés előtti előkészítés (pl. epilálás, bőrmegújítás esetén)

A fokozott hatékonyság elérése érdekében kérjen életmód és táplálkozási tanácsokat!

Kezeléseink

Kezeléseinkhez kizárólag a Dr. Derm készülékeit használjuk!

Jelentkezz be kezeléseinkre,
vagy válaszd ingyenes állapotfelmérésünkket!

Kapcsolat

Csizmadia Erika, alakformálási szakértő, személyi edző

Címünk:
Kolibri Szépségszalon
1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 94.

Megközelítés:
3-as Metró – Dózsa György Út – 5 perc séta
79-es Troli – Kárpát utca – 3 perc séta