Pihentető terápiaí, fantasztikus mellékhatásokkal. Méregtelenítés, immunrendszer erősítés, fogyás relaxáló pihenés közben.

Próbáld ki Te is egy stresszes nap után, kényeztesd tested és gondoskodj egészségedről! Ajánlom hatékony méregtelenítésre, immunrendszer erősítésre.

Mit kell tudni a kezelésről?

A Badyslim mélymeleg terápiás thermo takaró, kedvező hatását már több ezer éve is felhasználták gyógyításra, manapság pedig újra egyre gyakrabban alkalmazzák a szépségiparban, leginkább testsúlypanaszok, és az egyre elterjedtebb narancsbőr kezelésére. A test felmelegítése jótékony hatású a szervezet egészére nézve, a meleg érzet már önmagában kellemes, és elősegíti a relaxálást. A hő hatására a vérkeringés az egész testben élénkebb lesz, a szervek vérellátása fokozódik, az anyagcsere és a kiválasztás is gyorsabb fokozatra kapcsol, emellett az immunrendszer és a hormonelválasztás is aktívabbá válik.

A mélymeleg terápia is a hőmérsékletváltozás testünkre gyakorolt pozitív hatásait használja ki, tehát minden kezelés méregtelenít, erősíti az immunrendszert és kellemesen pihentet is egyben. A változó hőmérséklet általános és helyi hatást egyaránt kifejthet, az alkalmazás módjától függően. A mélymeleg terápia kezelés több területen képes előnyös változásokat előidézni.
Alakformálás:

A készülék 32-82 Celsius fokos belső hőmérsékletének létrehozásával beindítható az emberi szervezet hőszabályozási folyamata, melynek során a megemelkedett hőmérsékletet a test intenzív kalóriaégetéssel igyekszik leküzdeni. Ezért a kezelés sikeresen alkalmazható testsúlycsökkentésre is és akár több kiló fogyást is eredményezhet. A meleg hatására nem csak a testünkben kötött formában lévő zsírok lebomlása kezdődik el, de felgyorsul a salakanyagok elszállítása, így a narancsbőr tünetei is csökkennek. Ezt a folyamatot különböző cellulitisz elleni, illetve karcsúsító krémekkel, vagy testtekercselő fóliával lehet még erősíteni. Kezelés után a test kontúrja határozottan feszesebbé válik.

Bőrfeszesítés:

A meleg hatására az erek kitágulnak, így fokozódik a bőr vérátáramlása, javul a sejtek tápanyagellátása. A terápia a bőr salakanyagainak kiürülését, felgyorsulását is eredményezi, kollagén rostokra kifejtett hatás következtében feszesebbé és fiatalabbá válik a bőr. Az alkalmazott hatóanyagok tartósan és látványosan fejtik ki hatásukat, amelynek eredményeképp bőrünk feszesebb és selymesebb lesz.

Hatóanyag bevitel fokozása:

A mélymeleg terápia hatására kitágult erek és bőrpórusok miatt felgyorsul a különböző hatóanyagok bejutása, amit tovább fokoz a bőr vérellátásának fokozódása is. Krémek, szérumok, pakolások eredményesebben bevihetők, mint hőhatás alkalmazása nélkül, a hatás pedig tartós és látványos.

Immunerősítés:

A mélymeleg terápia a bőr és az alatta lévő szövetek hőmérsékletének megemelésével stimulálja a nyirokrendszer és az immunrendszer működését is. A meleg hatására javul a kötött formában lévő zsírok lebomlása, az izzadás pedig lehetővé teszi a folyamat során kiválasztott salak- és méreganyagok távozását. A termo takaró az egész test felületén stimulálja a nyirokrendszer, s ezáltal az immunrendszer működését.

A mélymeleg terápia nem javasolt azoknak, akik pacemakerrel élnek, magas vérnyomásuk vagy bármilyen szívbetegségük van, szervezetükben gyulladás van, terhesség alatt, szoptatós anyukáknak és gyerekeknek.

A fokozott hatékonyság elérése érdekében kérjen életmód és táplálkozási tanácsokat!

Kezeléseink

Kezeléseinkhez kizárólag a Dr. Derm készülékeit használjuk!

Jelentkezz be kezeléseinkre,
vagy válaszd ingyenes állapotfelmérésünkket!

Kapcsolat

Csizmadia Erika, alakformálási szakértő, személyi edző

Címünk:
Kolibri Szépségszalon
1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 94.

Megközelítés:
3-as Metró – Dózsa György Út – 5 perc séta
79-es Troli – Kárpát utca – 3 perc séta