Szeretnél fogyni és közben bőrödet is megszépíteni? Az aromaterápiás testtekercselés számodra is megoldást nyújt!

Jelentkezz be és póbáld ki, az eredmény nem marad el! Ajánlom karcsúsításra, bőrregenerálásra.

Mit kell tudni a kezelésről?

Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából pontosan onnan, ahonnan szeretnénk és ezzel bőrünk is megszépüljön.

Az aromaterápiás karcsúsító testkezelés kiemelt élettani hatásai:

  • Súlycsökkenés
  • Zsírbontást gyorsítása
  • Salaktalanítás, méregtelenítés
  • Súlycsökkenés és a zsírbontást gyorsítása a hideg-meleg hatás által

Hogyan fejti ki hatását az aromaterápiás testkezelés?

Az aromaterápiás módszer a hideg-meleg hatáson alapszik, a hatóanyagban lévő értékes olajok (mint az eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring) erős hyperemizáló hatásánál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegérzet lép fel.

Köztudott, hogy a szervezet alapvető funkciói közé tartozik a test és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőmérséklet biztosítása. A szervezetben a vér szállítja a tápértékeket, amelynek nagy részét a kezelés időtartama alatt a felszínhez közel eső rétegében tartjuk így a szervezet mélyebb rétegeiben belső hűvösség keletkezik.

A belső hűvösségérzet hatására a szervezetnek le kell építenie és el kell égetnie a felraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével fenntartsa a szervezet termikus egyensúlyát a mélyebb rétegekben is. Ennek következtében az aromaterápiás módszerrel, négyszeres hatékonysággal égnek el a fölös tápértékek a kezelt területeken. Ez az oka annak, hogy az aromaterápiás fáslizó módszer komoly sikereket tud felmutatni a karcsúsítás területén.

Az alakformálási szakértő tanácsa az aromaterápiás testkezelés mellé:

A megfelelő hatás elérésének két fontos feltétele van:

  • Négy–öt órával a kezelés előtt ne együnk szilárd ételt, egyébként a szervezet a vérben található tápértéket használja fel és nem a lerakodott tartalékokat égeti el!
  • Fogyasszunk legalább napi 2,5 liter folyadékot, lehetőleg ásványvizet, méregtelenítő teákat. Alkoholt, szénsavas italokat azonban egyáltalán ne fogyasszunk! A méregtelenítő folyadék mennyiség elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a szervezet megfelelőképpen tudja lebontani a tárolt zsírokat.

A fokozott hatékonyság elérése érdekében kérjen életmód és táplálkozási tanácsokat!

Kezeléseink

Kezeléseinkhez kizárólag a Dr. Derm készülékeit használjuk!

Jelentkezz be kezeléseinkre,
vagy válaszd ingyenes állapotfelmérésünkket!

Kapcsolat

Csizmadia Erika, alakformálási szakértő, személyi edző

Címünk:
Kolibri Szépségszalon
1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 94.

Megközelítés:
3-as Metró – Dózsa György Út – 5 perc séta
79-es Troli – Kárpát utca – 3 perc séta