Étkezés

Rendszeresen egyazon időben naponta legalább háromszori étkezés javasolt. Reggelire, mindenképp friss gyümölcs, zöldség, tejtermékek közül sovány fehérjék és teljes kiőrlésű gabonák, például napraforgó kukorica oliva és dió félék.

Folyadék fogyasztás

Naponta legalább 2-3 liter folyadék fogyasztása szükséges. Sokan úgy gondolják, hogy a napi sok kávé, egy tányér leves egy csésze tea, esetleg egy pohár bor oltja a szervezetünk szomját. Pedig a kávé és egy két teafélék valamint az alkohol vízhajtó hatásúak, vagyis fokozzák a folyadékveszteséget Hozzájárulnak a kiszáradáshoz. Tehát a napi folyadékbevitel 2-3 liter lehetőleg szénsavmentes ásványvíz.

Kötőszöveti méregtelenítés

Mindennapi táplálkozásunkban, sajnos nem lúgosító, hanem savasító ételeket fogyasztunk. Az elsavasodás ellen a szervezet védekezik és méreganyagok vizet tart vissza. Ezekre a problémákra nagyon hatékony megoldásnak bizonyulnak a különböző test kozmetikai kezelések.

A zsírpárnák nyirokkeringésének fokozását vákuum-technikával, izomstimulálással, a zsír hőmérsékletének ultrahangos emelésével, mélymeleg-terápiával és az aromaterápiás test tekercseléssel lehet nagyon hatékonyan kezelni.

A visszatartott méreganyagokat és vizet, nyirokkezelő hullám masszázzsal lehet kezelni. De ezek a kezeléseken nem elegendő egy-egy alkalommal részt venni, rendszeresen járnunk kell. Ezért létezik pár otthoni praktika, melyekkel segítheted a kezelések gyorsabb hatásait és látványosabb eredményeket érhetsz el. Két kezelés között, hatékony otthoni kezelés a váltó fürdő, azaz hideg-meleg zuhany legalább ötszöri váltogatása, közben körkörös mozdulatokkal jól dörzsöljük át a kritikus részeket luffa szivaccsal, vagy bármilyen erre alkalmas szauna kesztyűvel. Ez az eljárás fokozza a vérkeringést így akár naponta is végezhető. A váltüfürdő után kenjük be körkörös mozdulattal testünket testápolóval. Ha nem tudod mi lenne a legjobb megoldás a problémás területekre, érdemes megkérdezni a testkezelő milyen krémeket ajánl, ugyanis vannak olyan vérbőségfokozó testápoló krémek, amelyek allergiás reakciókat válthatnak ki, vagy érzékeny bőrnél erős bőrpirosodást.

Kezeléseink

Kezeléseinkhez kizárólag a Dr. Derm készülékeit használjuk!

Jelentkezz be kezeléseinkre,
vagy válaszd ingyenes állapotfelmérésünkket!

Kapcsolat

Csizmadia Erika, alakformálási szakértő, személyi edző

Címünk:
Kolibri Szépségszalon
1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 94.

Megközelítés:
3-as Metró – Dózsa György Út – 5 perc séta
79-es Troli – Kárpát utca – 3 perc séta